Newbornshoot

De aankomst van je newborn is natuurlijk het belangrijkste en meest dierbare kleine ding in je hele wereld.

Het is zo belangrijk om deze eerste weken vast te leggen voordat ze voorbij vliegen.

 

De beste tijd voor een newbornsessie is wanneer de baby 5-14 dagen oud is.
Deze gaat steeds door in mijn fotostudio te Sint-Eloois-Winkel.

Tijdens de newborn shoot is er niet alleen ruimte voor individuele foto's van je baby vast maar ik concentreer mij ook op de liefde en de band tussen de andere gezinsleden. Als fotograaf hou ervan om alle leden van het gezin in de sessie te betrekken.

 

De newbornsshoot kan tot 3 uur duren. Dit komt omdat ik de sessie's altijd door de baby zelf laat leiden. Er is ruimte om de baby zich te laten settelen en voeden indien nodig.

Vanwege de duur is het nuttig om broers en zusjes als eerste aan de beurt te laten of later laten komen naar de fotostudio. Zo hoeven ze niet onnodig lang te wachten.

 


Voor de mama's bied ik make-overs aan. Ik heb jurken in de studio en als je wil kan er een visagiste aanwezig zijn. Zij kan ook je haar in orde brengen. Dit voor een meerprijs van € 40.

Zo kan je meer op je gemak en zelfverzekerd aan de sessie beginnen. Het neemt meteen ook de druk weg om de tijd te vinden om jezelf voor te bereiden voordat je langskomt voor de newborn shoot.

Ook voor zusjes en broertjes heb ik leuke kleedjes en accesoires in de studio liggen die jullie gratis mogen gebruiken.

Voorafgaand op jouw sessie zal ik je wat informatie sturen over hoe je je kan voorbereiden. Hier kan je ook jullie speciale wensen doorgeven die je in de sessie wil verwerken.

Een newborn blijft echt maar voor eventjes zo klein!

Leg je fotoshoot tijdig vast.

 

Benieuwd naar de prijzen?