Fotograaf achter Koning Egel

Waw! Nooit gedacht dat ik met bloggen zou beginnen en dan al zeker niet eentje over mijzelf.

Als zwangerschapsfotograaf, newbofotograaf  kind- en gezinsfotograaf heb ik natuurlijk genoeg om over te schrijven.
Maar heel af en toe sta ik ook zelf aan de andere kant van de lens.
Omdat ik jullie wil vertellen wie het gezicht achter Koning Egel is, schrijf ik deze blog over mij.

Benieuwd? Lees maar verder.

Dit zijn wij

Misschien ken je ons al een beetje, maar misschien ook helemaal niet.

 

Mijn vriend is Stijn, we zijn intussen 16 jaar samen en hebben 2 kinderen. Daan geboren in augustus 2013 en Lotte geboren in augustus 2015. Wat een feestje is het met hen! Omdat ze dicht op elkaar zitten, is het soms wat druk. Ze hebben elk hun eigen persoonlijkheid, de ene wat uitbundiger dan de andere.

Soms heeft dat wat nadelen maar ze willen het niet altijd toegeven maar ze kunnen best met elkaar opschieten.

Als er foto's van mij genomen worden gebeurd dit meestal door mijn zoon Daan. Dit koppel ik meestal samen als ik foto's van hen wil/nodig heb. Dan mag hij na hun shoot, wat foto's van mij nemen. Jaja, misschien gebruik ik dit als chantage middel, hij staat zo graag niet meer voor de lens,  Lotte heeft daar heel wat minder problemen mee met al haar sterallures ;).

En nog even over mij

Misschien heb je al eens iets gelezen op de ‘over mij’ pagina, maar eigenlijk sta ik niet zo graag in de spotlight. Ik ben Marika en ik ben de fotograaf achter Koning Egel. Ik heb die naam gekozen omdat ik geloof dat elk kind sterker is dan dat mensen denken, ze zijn zo broos maar tegelijk hebben ze een 'schild' die hen beschermd. Omdat kinderen Koning zijn in mijn studio ontstond de naam Koning Egel.

Allereerst ben ik natuurlijk moeder, en daarnaast doe ik dus nog een heleboel andere dingen. Zo fotografeer ik zwangerschappen, newborns, kinderen en gezinnen Wist je al dat ik binnenkort nog een nieuwe tak van fotografie zal starten? Graag wil ik mama's een momentje me-time geven, hen te verwennen en te laten stralen. Binnenkort meer daarover!

 

Daarnaast ben ik ook actief in fotoclub Retina. Hier wil ik vooral mijzelf uitdagen om ook in andere takken binnen de fotografie wat actief te blijven. Ook ben ik gestart met wat eigen projecten, beter gezegd een eigen project maar ook daar zal je nog wel dingen zien verschijnen op mijn facebookpagina of instagram.

Ik ben zelf een zorgzaam, gevoelig, enthousiast persoon.
Sta open voor nieuwe dingen en avonturen

 

Wil je eens kennismaken of heb je vragen? Aarzel niet!

Je bent van harte welkom!

 

Liefs Marika

 

Reactie schrijven

Commentaren: 0